SHIPPING COSTS

LEVERING 

De levering van producten zal in de mate van het mogelijke binnen het tijdstip dat in de individuele orderbevestiging is doorgegeven. In de meeste gevallen geldt dat de verzending plaatsvindt binnen een tot twee werkdagen na het ontvangen van de betaling. Binnen België wordt het pakket binnen de 2 werkdagen geleverd, binnen Nederland is dit twee tot drie werkdagen langer. Geen enkele vertraging in levering kan aanleiding geven tot verbreking van de koop of betaling van schadevergoedingen ten voordele van de Koper, behoudens in geval van opzettelijke vertraging. Foutief doorgegeven leveringsadressen zijn de verantwoordelijkheid van de koper en kunnen aanleiding geven tot extra kosten. Tenzij anders aangegeven omvatten onze prijzen niet het transport en de levering van de goederen bij de koper, deze kosten worden afzonderlijk vermeld. Wij hebben het recht gedeeltelijke leveringen te verrichten. In geval van niet-levering van de goederen worden de eventueel door de koper betaalde sommen terugbetaald zonder interest of andere vergoeding.

RETOUR

De kosten voor een retour naar Rewind Design bvba en de herverzending naar de klant  worden volledig gedekt indien het geleverde product niet hetzelfde is zoals door u besteld en zo aangegeven op het orderformulier of indien het product schade heeft.

OMRUILING

Verzendkosten naar Rewind Design BVBA  voor omruilingen zonder bovengenoemde reden ( schade of niet overeenkomstig de bestelling) dienen door de klant zelf betaald te worden. Eenmalig betalen we de verzendkost naar de klant terug na omruiling voor kleding en schoenen. Voor aankopen van artikelen buiten deze categorieën dient de klant zowel de retour als de nieuwe verzendkost te betalen. 

SOLDEN / SALES

Solden of sales kunnen niet omgeruild en/of  terug gestuurd worden. 

ADRES RETOUR

Rewind Design BVBA 

Riemstraat 27

2000 Antwerpen

België