Geboortelijst leggen

Wenst u een persoonlijke geboortelijst bij Play?

Wens je een geboortelijst met zorgvuldig uitgekozen duurzame kinderproducten voor je baby’tje op komst, dan helpen wij je daar graag mee verder. Bij Play vind je een groot assortiment aan kleding, schoentjes, speelgoed, interieurdecoratie, praktische maar mooie  babyproducten en alles wat je nodig hebt voor het inrichten van de kinderkamer.  Wij zijn dan ook het uitgelezen adres voor interieuradvies voor het inrichten van de kinderkamer.

Is het je eerste kindje dan geven we je graag in de winkel op afspraak het nodige advies, om u te helpen bij het maken van uw keuze tussen het grote aanbod baby- en kinderproducten.

Maar ook als dit niet het eerste kindje is, is het voordelig om een geboortelijst te leggen. U voorkomt op deze manier dat u cadeautjes ontvangt die u reeds heeft, of niet geheel naar uw wens zijn. Tenslotte is het fijn dat ieder cadeautje ook echt van pas komt. Dit is dan ook de reden waarom de geboortelijst een succesvolle formule blijkt voor alle ouders die een babytje verwachten.

Nog enkele voordelen van het leggen van een geboortelijst bij PLAY:

  • Wij nemen het grootste deel van de niet aangekochte zaken van je lijstje kosteloos terug. Enkel seizoensgebonden kleding en schoenen en meubelen zijn met aankoopverplichting.
  • U ontvangt een waardebon ter waarde van 10% van alle aangekochte producten van je geboortelijstje.
  • U kan van thuis uit zien wat er reeds van uw lijstje is gekocht. En wordt wekelijks op de hoogte gebracht wie wat voor u aankocht.

 

Wilt u weten hoe alles precies in zijn werk gaat, klik dan op één van onderstaande titels.

Wij adviseren een tweetal maanden voor de geboorte een afspraak bij ons te maken. U kan bij ons terecht bij voorkeur op dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag tijdens de openingsuren. Zaterdagen zijn erg druk in de winkel, het is daarom voor u veel aangenamer om op een weekdag te komen, zodat we u ook de nodige service kunnen bieden in alle rust. U kan mailen naar marie@rewinddesign.be voor het maken van een afspraak.

Wenst u liever van thuis uit een selectie aan producten te maken, dan kan dit door alle producten die u wenst in uw mandje te leggen, en in de checkout al uw gegevens in te geven. U doorloopt gewoon alle stappen, tot u tot het punt bent gekomen van betaling. Deze stap slaat u uiteraard over. U kan ons dan een mailtje sturen naar bovengenoemd mailadres om ons te verwittigen dat u al deze producten zojuist hebt geselecteerd. Wij kunnen deze selectie dan op uw naam terugvinden en op die manier uw geboortelijst aanmaken. Let wel dat er hier een paar voorwaarden aan verbonden zijn, zoals deze gelden voor iedereen die bij ons een lijstje legt. Deze kan u hieronder lezen.
U krijgt een online lijst op onze webshop, die iedereen kan raadplegen. Hierop kan u van thuis uit volgen wat er gekocht wordt van uw lijst, de producten die gekocht zijn komen op verkocht te staan, zodra iemand deze aankoopt. Wij proberen u om de week een update te geven van de aangekochte producten. U mag ons altijd bellen, mailen als u ziet dat er een product is verkocht van de lijst en u alvast wenst te weten wie dit kocht voor u.

Vanaf 1000€ en een minimum van 25 artikelen kunnen er bij ons geboortelijsten worden gelegd. U geeft zelf aan wanneer u uw lijstje wenst te sluiten. Bij voorkeur sluiten wij uw lijstje na maximum 3 maanden af. Dan gaan wij na wat er van je lijstje is verkocht. Vanaf een verkocht totaal van 500€ bieden wij een cadeaubon ter waarde van 10% van het totaal aangekochte bedrag dat u kan besteden in onze winkels gedurende 1 jaar. Onder het bedrag van 500€ krijgt u van ons een cadeaubon ter waarde van 5%.

Aankoopverplichting is enkel geldig voor schoenen, seizoensgebonden kleding (we hebben ook enkele kledingmerken die een vaste doorlopende collectie hebben waarvoor geen aankoopverplichting geldt zoals een selectie van Mingo en Gray label), meubelen die we voor jullie bestellen, en moeilijk bij te bestellen artikelen.

Wij werken samen met een reeks meubelmerken, waarvan je hun hele collectie op onze webshop kan zien. In onze fysieke winkel staan enkel de bestsellers als showmodel uit. Maar alles is bestelbaar van deze merken!
Mensen hebben de optie om in de checkout bij het aankopen van een product uit uw lijst, aan te geven of ze het zelf wensen op te halen in onze winkel, of dat ze het door de ouders laten ophalen. Een derde optie is dat ze het laten verzenden naar het door hen gekozen adres. Vanaf 75€ komt de verzendkost te vervallen.

Wij hebben de ervaring dat de meeste mensen kiezen voor “op te halen door de ouders”. Wanneer er reeds een heel deel cadeautjes zijn aangekocht en klaarliggen bij ons mag u ons vragen om ze een keertje jullie kant op te sturen en dan doen wij dit graag.
Misschien wist u het nog niet maar wij hebben naast onze kinderwinkel PLAY ook een interieur lifestyle winkel, genaamd REWIND. Alle producten van beide winkels staan op onze webshop en je mag van beide winkels spullen op je lijstje zetten. Omdat wij geen grote praktische zaken in ons assortiment hebben, zoals buggy’s en dergelijke zaken, hebben onze klanten soms een tweede lijst voor praktische zaken elders liggen, dit kan dus prima.

Mocht u verder nog vragen hebben, contacteer ons en wij helpen u graag verder!